17 mai i Blåbærskogen Barnehage blir annerledes men topp!

   17.mai feiring i Blåbærskogen barnehage


Da Grindbakken skolekorps ikke kan spille for oss i år, har vi lett etter alternativer. Vi har fått JA til å delta med 1.klasse på Svendstuen skole som øver med barnehagene i nærområdet. Det blir Hovseter trommekorps som spiller. Det er så tidlig som kl. 10 og jeg antar at dere ikke har tid til å være med der. Hvis dere vil er det selvfølgelig ingen ting i veien for det. Gi beskjed om dere møter oss her eller der.

Etter toget har vi blitt bedt om å vente til alle har sunget «Ja vi elsker» før vi går hver til vårt.

Vi har blitt invitert til Svendstuen barnehage etter toget. Der skal vi ha tradisjonelle 17.mai leker og kl 13 kommer en kul klovn som skal opptre i barnehagen. Denne klovnen kommer hvert år til Svendstuen så de vet at han slår an hos barna. Hos Svendstuen er det ikke plass til foreldre, men vi syntes det var så koselig med vårt arrangement i fjor og vil gjerne gjenta det, men litt senere på dagen.

Vi antar at vi er tilbake kl 15 og inviterer dere til oss da. De av dere foreldre som har anledning til å komme bes ta med seg et lite bidrag til felles koltbord. Vi ønsker helst mat ikke kaker. Barnehagen kan stå for den søte delen og spandere en ispinne etter maten. Vi har selvfølgelig også kaffe og te.

Deres håpefulle vil bidra med en knippe vårsanger
Publisert/ published: 03-05-2016