Halloween i Blåbærskogen!!


HALLOWEEN i Blåbærskogen 31. oktober2016      

Barnehagen var pyntet i sort og orange og det rant inn med hekser, skumle dyr, superhelter, sjørøvere, men også prinsesse, pusekatt og sommerfugl og andre fine figurer. Alle fikk tilbud om ansiktsmaling, noen takket ja og noen nei mens noen ville ikke være utkledd i det hele tatt. Alt er lov her -også de voksne var i det rette lunet. Nicolay kledde seg ut som Vemund og Vemund som Nicolay….

På samlingsstunden sang vi om de forskjellige figurene og snakket om hva de store barna gjør på Halloween. Litt om Knask eller Knep og hvor viktig det er å være hyggelig mot hverandre og de man besøker selv om man har kostyme på. Vi bare kler oss ut som f.eks hekser,vi er ikke hekser!

Marte lagde trylledrikk. Hun blandet bl.a huggormsvette og trollsnørr og vips så smakte det saft (magisk).

Til lunsj var det risengrynsgrøt med valgfri farge (konditorfarge) Rød gul grønn eller blå, eller hvit for de som ville være sikker på at grøten smakte som grøt skal.

Etter maten hadde vi en sansebane. Veldig vanskelig å kjenne hva ting er når man ikke kan se. Med bind for øynene kjente-følte-gjettet de seg fram i boller med ris, erter, kaffegrut mm. litt ekkelt, men mest gøy.

Så måtte vi ut og bruke energi. Fin temperatur ute. vi slapp unna regnet som var varslet.

Etter em.mat blir det tradisjonen tro i Blåbærskogen på Halloween en episode av «Lille spøkelset Laban» på storskjerm.

Så nå har deres håpefulle varmet opp her i barnehagen. Ha en fin Halloween i heimen (eller velg bort det hele)


Hilsen Nicolay, Vemund, Marte og Erika

 

 

 

 

 Publisert/ published: 02-11-2016