Skattejakt med førskolen og elgene.

Skattejakt med førskolen og elgene.
31-08-2017
I dag skjedde det noe spesielt på turdagen. Da vi hadde gått ut av barnehagen hang det et skattekart på porten..
Skattekartet som hang på døren ble raskt "lest" og veien til Bjørnen-sover funnet. Der spiste vi matpakker. Etter vi var gode og mette gikk to nye venner en tur rundt "huset" og fant enda et skattekart! Hvor skulle vi nå? Alle måtte samles rundt skattekartet for å finne ut hvor vi skulle gå videre. Og vi fant ut at neste kryss var ved den gamle lavvoen. Der lekte vi endel i bakken og klatret i trærne. Men plutselig fant vi enda et skattekart! Hvor skulle vi gå nå? Vi måtte igjen alle samles rundt kartet og vi fant ut sammen at neste kryss var ved vår nye lavvo. Spennende!!
Når vi endelig kom frem så var alle så spente og ivrige. Var det en skatt? Var det gull? Hva hvis kaptein Sabeltann allerede hadde funnet skatten? For da ville vi ikke få den tilbake igjen.
Vi gikk litt rundt og lette. Og tilslutt lette vi inne i lavvoen. Der var det en stor kasse! Hurra!!! Skatten!! Barna rev av papiret og det var stormende jubel da vi fant ut at det var Lego!!
I taktfast marsj returnerte vi til barnehagen mens barna sang; "Vi fant skatten!". Og hjemme igjen i barnehagen hadde vi nesten ikke tid til å kle av oss engang for alle hadde så lyst å leke med den nye Legoen vår. Og gjett om det var mye kul Lego? Kanskje verdens kuleste Lego i hele verden (sitat barna.)
En fantastisk turdag med en herlig gjeng!